Professionel fodpleje

SADF er dit kvalitetsstempel for fodpleje af høj kvalitet foretaget af professionelt uddannede fodplejere. Vi og vores medlemmer har fokus på det hele menneske. Og vores ønske er, at gøre en forskel og styrke folkesundheden. Et skridt på vejen er, at tilbyde alle danskere forebyggende fodpleje for sunde fødder.

Professionelt uddannede SADF-fodplejere
SADFs medlemmer har en grundig faglig uddannelse som fodplejere bag sig. Uddannelsen, hvor pensum er sammensat af SADF sikrer, at SADF-fodplejerne har den rette viden og de faglige kompetencer til at udføre flere typer af behandlinger. Det er alt fra hårdhudsdannelse, ligtorne, nedgroede- og fortykkede negle til mykotiske lidelser, som fod- og neglesvamp. SADF-fodplejere kan udføre fodpleje og behandle borgere med for eksempel gigt, diabetes og kredsløbsproblemer.

SADF er dit kvalitetsstempel
Medlemskabet af SADF er et kvalitetsstempel, hvor fodplejeren lever op til både faglig uddannelse og høj kvalitet i behandlingerne. Det er derfor et udtryk for, at kunderne trygt kan lægge deres fødder i hænderne på SADF-fodplejeren og have tillid til at få kompetent behandling.

Alle SADF-fodplejere er dækket af vores kollektive behandleransvarsforsikring, som er den enkelte borgers tryghedsgaranti.